Coltul verde!

Acum cand se poate observa cat rau am facut mediului inconjurator, a venit momentul in care sa spunem STOP distrugerii acestuia.

Daca nu noi, atunci cine?


Putem trai intr-un mediu curat, civilizat, confortabil si fara un consum excesiv.

Cantitati foarte mari de substante toxice polueaza mediul inconjurator in fiecare secunda.

Natura este ucisa incet dar sigur. 
Apele si spatiile verzi sunt pline de PET-uri. 
Casele adapostesc substante care afecteaza sanatatea noastra si a copiilor nostri, substante ce provoaca probleme respiratorii, alergii sau boli de piele.

Una dintre solutiile propuse de noi sunt produsele ECO Nova. Aceste produse pot curata numai cu apa, substituind folosirea substantelor chimice.

Nu spunem ca va recomandam eliminarea completa a detergentilor, deoarece sunt tipuri de murdarie a caror desprindere de pe suprafata suport necesita prezenta acestora in procesul de curatare.

Avem insa optiunea de a folosi cantitati mai mici.

Tot ce ne lipseste este VOINTA si INFORMATIA.

ECO FRIENDLY

Publicat de

Gabriela Neagoe

Nascuta in august'80, m-am bucurat de copilarie intr-o zona frumoasa de munte. Anii au trecut - un pic cam repede din punctul meu de vedere - si am ajuns pe meleaguri sibiene unde mi-am petrecut 5 ani frumosi. Si, desi am zis ca niciodata nu voi putea locui in Bucuresti, in 2003 am ajuns la capitala. Si uite cum au trecut 13 ani de atunci, din care vreo 10 i-am dedicat serviciilor de curatenie. Am avut parte de multe provocari, "prieteni" :) , prieteni dragi si multe lucruri bune. Cele mai multe provocari au venit incepand cu 2009 - in plina criza economica - cand impreuna cu actualul sot ( profitul trebuie sa ramana in familie :)) ) am decis deschiderea Delphi Serv&Trade Srl. Si uite asa ne-am propus sa ne facem prieteni in toate colturile tarii. Surpriza: ne-a iesit! Si ne-a iesit pentru ca nu ne-am propus sa ne facem clienti, ci PRIETENI. Cum am reusit ? Urmareste blogul meu si verifica www.delphionline.ro si ai sa vezi ca putem sa iti punem la dispozitie produsele si serviciile necesare, fara sa platesti de 10 ori mai mult decat face.

Lasă un răspuns