JW Marriott Bucharest Grand Hotel este un hotel de cinci stele din București, deschis în anul 1999. Are 402 camere și cea mai mare cifră de afaceri între hotelurile din București – 40 milioane euro în 2007 și 38 milioane euro în 2008
Posted by G.N.Delphi | Motive de bucurie

Acum imi dau seama ca timpul trece atat de repede incat nu stiu cand au trecut 7 ani de cand, in nebunia noastra – frumoasa de altfel 🙂 – am decis sa deschidem aceasta firma. Stiu, stiu! O sa imi spui ca s-au facut 7 ani pe 03 Iunie 2016 dar atunci am fost preocupata de cadourile pregatite pentru tine: prietenul nostru!

Da! Ai citit corect! Atunci cand ai hotarat sa cumperi de la noi, a fost momentul in care potentialul client a devenit prietenul nostru. Dupa cum bine stii, atunci cand iti propunem un produs o facem pe prinicipiul: benefic pentru amandoi, nu doar pentru noi. Asa se leaga si construiesc prietenii de durata 🙂

M-am hotarat sa iti vorbesc despre asta acum, deoarece tocmai ce s-au implinit 5 ani de cand o mare companie hoteliera a avut incredere in noi si a lansat prima comanda pentru produse din hartie ( prosoape pliate, hartie igienica, etc.), produse pentru curatarea si ingrijirea mainilor, pielii si a parului (sapun lichid, sampon si gel de dus) si alte articole necesare pentru desfasurarea activitatii de curatenie.

O companie hoteliera foarte dezvoltata la nivel mondial a inteles de-a lungul celor 5 ani de colaborare ca atunci cand au o urgenta noi suntem acolo. Ca nimic nu este imposibil. Ca nu trebuie sa ai sute de angajati ca sa iti tratezi partenerii cu seriozitate si promptitudine. Pentru ca da, noi in comparatie cu ei suntem ca furnica pe langa elefant :)))

Am ales aceasta cale de a le multumi pentru increderea acordata societatii noastre si pentru interesul aratat fata de produsele comercializate de noi.

Multumim Societatii Companiilor Hoteliere GRANDJW Marriott Bucharest Grand Hotel!

Lasă un răspuns