Posted by G.N.Delphi | Cum te poate ajuta DelphiOnline.ro

In mod normal nu m-as fi gandit de acum la Sarbatorile de Iarna si la curatenia ce precede aceasta perioada, insa sunt deja sunt 2 saptamani de cand vad ca magazinele s-au umplut de decoratiuni pentru Craciun. Clar a venit momentul in care majoritatea gospodinelor incep sa isi intocmeasca „planul de bataie” pentru urmatoarele 2 luni.

Si asa cum este normal orice gospodina incepe cu o CURATENIE GENERALA.

Asta nu trebuie sa te sperie deoarece poti alege si o alta varianta decat aceea de a rezolva singura problema. Intotdeauna vor exista oferte din partea societatilor comerciale care presteaza astfel de servicii.

Si noi facem partea din aceasta categorie. Astfel, iti stam la dispozitie cu o echipa specializata in servicii profesionale de curatenie. Iti putem spala geamurile, aspira si spala covoarele / mochetele , dezinfecta grupurile sanitare, degresa si igieniza bucataria. Totul se va face sub atenta supraveghere a unui sef de echipa si numai dupa o discutie prealabila cu tine. Impreuna vom stabili cu exactitate ceea ce se doreste si cand.

Tu poti merge la cumparaturi sau la plimbare in timp ce noi facem curatenie la tine acasa. Nu intra in panica. Poti sta si cu noi pe toata durata curateniei.

Se poate si altfel! Nu trebuie sa te gandesti cu groaza la perioada anterioara Sarbatorilor de Iarna.

Daca esti o perfectionista si vrei sa faci totul singura, atunci venim in intampinarea ta cu o gama variata de detergenti profesionali care iti vor usura munca.

Nu iti trebuie o duzina de detergenti. Tot ce iti trebuie este un sfat bun si avizat pentru a achizitiona doar detergentii care sunt recomandati pentru tipul de murdarie avut in casa.

Tu hotarasti daca venim la tine cu forta de munca sau doar cu detergentii de care tu ai nevoie.

CuratenieAspirator

Lasă un răspuns