2
Posted by G.N.Delphi | Evenimente

In data de 28 Noiembrie 2015 am  participat la un eveniment foarte frumos si educativ organizat de Fundatia Sfantul Dimitrie.

Profit de aceasta oportunitate pentru a felicita intreaga echipa a Fundatiei Sfantul Dimitrie pentru initiativa acestui workshop, si nu in ultimul rand pentru intreaga activitate pe care o depun zi de zi, oferind noi sanse de viitor fiecarui copil care trece pragul fundatiei.

Ne bucuram ca in aceasta luna am implinit un an de colaborare, un an in care ne-au oferit ocazia de a le fi alaturi in demersurile lor. Speram sa putem sa intensifica ajutorul oferit in anul urmator.

Tema acestui workshop este un lait motiv si pentru activitatea desfasurata de catre echipa noastra.

Am decis sa participam la acest eveniment deoarece suntem convinsi ca orice ocazie este binevenita pentru a spune STOP indiferentei fata de mediul inconjurator. Si asta din respect pentru noi, pentru copiii nostri si pentru mediul inconjurator.

Convingerea noastra este ca putem trai intr-un mediu curat, civilizat si confortabil, fara un consum excesiv si recicland tot ceea ce poate fi reciclat.

Din pacate, zilnic ne lovim de PET-uri, cutii de conserve sau alte obiecte care ar putea fi reciclate, atat pe strada, cat si prin parcuri, spatii de joaca, paduri sau zone de recreere. La fel de des se intalnesc cazuri in care diversi consumatori finali folosesc raurile pentru a scapa de deseurile menajere sau de solutiile folosite pentru curatarea echipamentelor utilizate in activitatile curente.

Nu suntem ipocriti. Nu vom spune ca toate suprafetele si toate tipurile de murdarie pot fi curatate doar cu apa si lavete din microfibra, insa va putem oferi consultanta in alegerea unor detergenti biodegradabili intr-un procent de pana la 99%, detergenti care pot fi folositi in cantitati mai mici astfel incat sa obtinem rezultatul dorit cu un impact minim asupra mediului inconjurator.

Putem veni cu recomandari de echipamente de igiena care sa ajute la reducerea consumului de detergenti, sapun lichid sau produse din hartie.

Mediul in care lucram, traim si ne crestem copiii este foarte important pentru dezvoltarea noastra si a copiilor nostri.

Pentru a ne dezvolta intr-un mediu sanatos avem nevoie de VOINTA si INFORMATIE. Sa nu uitam ca INFORMATIA este cea mai puternica arma. Arma ce o putem folosi pentru a obtine lucruri frumoase.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns